TED Asrtea Ortho matrac

79 900 Ft162 400 Ft

Astrea matracunk nevében is tükrözi, hogy egy
különlegesen egyedi, kemény matrac kínálatunkban.
A matrac magját négyzetméterenként 500 db, egymástól
független Multi Pocket rugó rendszer alkotja. Astrea matracunk
pontrugalmassága mellett, kemény fekvőfelülettel rendelkezik.
Kiemelkedő opciója ezenkívül, hogy a fekvő felületi steppelt huzat levehető,
mely könnyű kezelést és higiénikus alvást biztosít. Antiallergén huzata kellemes
tapintású, természetbarát így maximális kényelmet nyújt a testnek. Hordozófüleinek
köszönhetően egyszerű a forgatása és szállítása. Ideális termék párok számára is.
Vásároljon matracot Európa egyik legnagyobb, leginnovatívabb gyártójától!

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A TED-BED a helyi igényekhez alkalmazkodóan tervezi meg matracait, élve a gyár lehetőségeivel, kapacitásával.  Astrea Ortho matracunk speciálisan a magyar piacra készült, a hazai eladási adatok és tapasztalatok figyelembevételével.  A matrac komfortja kemény,  a legkényelmesebb zsákrugós rendszerrel, ami a TED-BED fejlesztése.

Az Astrea Ortho egy ortopéd matrac, amely ötvözi az innovatív technológiákat és a kiváló minőségű alapanyagokat, nagyobb sűrűséggel és további megerősítéssel, hogy az ortopédiai alátámasztás és a kényelem még a nagyobb súlyú embereknél is optimális legyen.  A matrac egy ortopédiai rendszerrel rendelkezik, amely egyedileg csomagolt zsebrugókkal rendelkezik, nagyobb huzalátmérővel, a magyar piac igényeihez igazítva. Általában a nem megfelelő alátámasztás  az oka annak, hogy az emberek felébrednek a nyak, a hát és a derék fájdalmaival, amit a test egyenetlen nyomása okoz a matracon, a helyett, hogy kiegyensúlyozott helyzetben maradna.

Precíz alátámasztás és kényelem, köszönhetően a számos független stabilizáló pontnak, amelyek alkalmazkodnak a terheléshez. Stabilitás és kevesebb rugónyomás a súlyosabb embereknél is. Megbízhatóság, köszönhetően a megerősített rugónak, amely rendkívül tartós és nem deformálódik más anyagokhoz képest. Kiváló légáramlás – nem tartja meg az alvás közben felszabaduló nedvességet. A vastag poliuretánhab, amely hozzájárul a nagyobb vastagsághoz és sűrűséghez, ami egyidejűleg lehetővé teszi a test számára, hogy alvás közben természetes helyzetbe kerüljön. Az Astrea Ortho matrac egy levehető huzattal készül, amely kiváló minőségű anyagból készült, lágyító kezeléssel, könnyen eltávolítható és mosható (30 fokos). Az Astrea Ortho matrac egy nagyfokú ortopédiai modell, amely támogatja az egész testet, nem csak az egyes részeket. Támogatja a természetes alvási pozíciót, függetlenül attól, hogy az izmok és az ízületek feszültek-e.

Ideális választás pároknak nagyobb méretben, hisz a mozgások nem érezhetőek a másik fél oldalán. Astrea Ortho matracunkat bátran ajánljuk, bármilyen alvási szokásai vannak, bármilyen pózban alszik, ha egy kemény tartású de kényelmes matracot keres.

További információk

Extra tulajdonságok

megerősített zsebrugózat a tökéletes ortopédiai alátámasztásért., Továbbfejlesztett szellőzési rendszer

Méret

80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm

Matrac magasság

23 cm

Maximális terhelhetőség

120 kg

Konfort

Matrac alapanyaga

Rugótest

Multi pocket zsákrugós rendszer

Rugók száma

több mint 300 darab négyzetméterenként

Huzat anyaga

,

Csomagolás

0

Your Cart