TED Body Zone habmatrac

67 600 Ft138 500 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Body Zone – Alkalmazkodik Önhöz

 

Egy masszív, tartós hab, mégis szinte két matrac az egyben, a különböző komfortot biztosító oldalaknak köszönhetően. A matrac különleges profilozással készül, egyszerű de hatékony megoldásként több olyan tulajdonság eléréséhez, amik olyan nagyszerűvé teszik ezt a matracunkat.

A kiváló minőségű hab szerkezete, alapvető erényei változatlanok maradtak, a speciális profilozás pedig olyan extra tulajdonságokkal ruházza fel, mint az öt ortopédia zóna, a két oldalon eltérő komfort érzet és a klíma csatornák kialakítása.

Az anatómiai tagolás gondoskodik róla, hogy minden testrész a megfelelő alátámasztást kapja meg, megelőzve a derék és hátfájást, segítve az izmok egészséges ellazulását. Az anatómiailag megtervezett alátámasztás jótékony hatással van a keringésre is, minden segíti ez egészséges pihenést.

A kialakított klíma csatornák fokozzák a matrac habjának eleve jó szellőző képességét, kivezetik a nedvességet, mindig frissen tartják a matracot, meggátolva  a baktériumok számára kedvező élettér kialakulását. Azért, hogy az ágyi higiénia tökéletes lehessen, a matrac huzata 3D, légáteresztő réteggel egészül ki, így a szellőző rendszer hiánytalanul tudja ellátni feladatát.

A két eltérő kényelmi profil nem csak az új matrac használatba vételekor kínál választási lehetőséget, hosszú távú segítség, hiszen testünk is változik az idő múlásával. A Body Zone matracot elég megfordítani és mintha egy új matrac került volna az ágyba. A minőség, minden praktikus jellemző megmarad, csak a komfort igazodik igényeinkhez.

A levehető és mosható huzat a tisztaság teljességét kínálja, az egészséges pihenés egyik alapfeltételét. A Neo Vogue textil antisztatikus kezelést is kapott, így az apró elektromos kellemetlenségek sem zavarhatják meg az Ön pihenését.

Body Zone matracunk nagyszerűsége az egyszerű de mégis zseniális megoldásokban rejlik, amik időtállóvá teszik minőségét és kényelmét.

 

 

Összetétel: 5 zónás táskarugós poliuretán hab.
Belső huzat: nem szőtt textil.
Cipzárás huzat: Neo Vogue textil antisztatikus
kezeléssel (1,0% Lycra, 91,6%PES, 7,4% VIS),
poliészter vatta, 3D-s textil 100% PES.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm

Extra tulajdonságok

3D textilia, Gyűrődésmentes huzat, Kiváló szellőzés, Zero Gravity Effect

Matrac magasság

20 cm

Maximális terhelhetőség

120 kg

Szellőzés

3D szövet

Gyűrődésmentes huzat

igen

Ergónomiai zónák száma

5

Csomagolás

Huzat anyaga

Konfort

,

Alapanyag

5 zónás poliuretán hab

Lecipzározható huzat

Igen