TED Executive matrac

61 200 Ft131 900 Ft

A 7 zónás, multipocket táskarugós adaptív rendszer, a négyzetméterenként több mint 500 egymástól független alátámasztási pont, a memóriahabos bélés és az antisztatikus TED huzatszövet mind olyan tulajdonságok, melyek alkalmassá teszik a matracot olyanok számára, akik sok-sok órát töltenek az ágyban, minimalizálva a szervezetre gyakorolt káros hatásokat. A komfortzónák megfelelnek a különböző testrészek által a matracra gyakorolt eltérő mértékű nyomásnak, és kiváló légáramlást biztosítanak az egészséges környezet és a megfelelő hőérzet érdekében.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Executive matrac – A megszellőztetett kényelem

 

 

Executive matracunk fő összetevője a 7 zónás multi pocket, zsákrugós rendszer. Ez a matrac ügyel a használójára, szinte figyelmes törődéssel óvja az egészséget azzal, hogy a különböző testrészek eltérő de ideális alátámasztást kapnak. A négyzetméterenkénti 500 rugó, azaz különálló alátámasztási pont lehetővé teszi a pontosabb, egészségesebb alátámasztást. A gondosan válogatott és anatómiai szempontok szerint elhelyezett rugók az eddigi legjobb megoldást biztosítják a test optimális alátámasztására.

 

A matracot kiváló választássá teszi Body Care habja, amelynek optimális sűrűsége és szilárdsága úgy lett kialakítva, hogy feszültségpontok nélkül támassza alá a testet. A modern habok alapvetően jó ortopédiai tulajdonságait a precíz gyártással, a tulajdonságok pontos, a matrac egészéhez való igazításával tudtuk tökéletesebbé tenni.

A matrac antiallergén tulajdonságai tartósak, az Air Flex technológia segít megőrizni a matrac belső higiéniáját, frissességét, a matrac megfelelő szellőzését biztosítva. Ennek köszönhetően a matrac belsejében nem tud kialakulni olyan mikroklíma, ami az ágyi élősködőknek kedvez, így már egy kis odafigyeléssel is elérhető a nyugodt éjszakák pihentető élménye.

 

Az antibakteriális matrac huzata láng lassító tulajdonságokkal rendelkezik, tűz esetén lassítja az égést, időt nyerve az oltáshoz, meneküléshez. Az általános komfortot biztosító jtulajdonságai miatt népszerű matracunk kiválóan teljesít, remek áron nyújtja legmodernebb matracok minden előnyét.

A jó megjelenés, kellemes tapintású szövet nem csak az érzékeknek kedvez, azokon túl is óvni fogja Önt.

 

További információk

Méret

80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm

Extra tulajdonságok

Air Flex szellőző rendszer, Kiváló szellőzés, Láng lassító huzat

Matrac magasság

20 cm

Maximális terhelhetőség

120 kg

Konfort

Rugótest

Multi pocket zsákrugós rendszer

Rugók száma

több mint 500 darab négyzetméterenként

Huzat anyaga

Csomagolás