TED-BED MagyarországKik vagyunk?


A TED BED EAD a matracok, ágyak, hálórendszerek és hálószoba kiegészítők egyik vezető gyártója, 20 éves tapasztalattal ezen a területen. Minőségi termékek változatos portfólióját kínáljuk, amelyeket kifejezetten az Ön rekreációs és egészséges alvása érdekében fejlesztettünk ki.

Céljaink


Arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk, a TED-et megbízható, igényes márkának tekintsék az egész világon. Hiszünk abban, hogy a legjobb innovációk, melyek javítják az alvás minőségét, még hátravannak, és biztosak vagyunk benne, hogy mi is a részesei leszünk. Küldetésünk minőségi és innovatív termékek kifejlesztése, amelyek gondoskodnak az egészséges alvásodról és teljes kikapcsolódásodról.

Értékeink


Cégünk mindennapi tevékenységének három fő pillére a következő:
• Üzletpolitikánk a technológiai és design innovációk következetes megvalósítása, hogy mindig egy lépéssel megelőzzük ügyfeleink igényeit és elvárásait.
• Inspirációnk az új utak, a nem szabványos megoldások keresése és a komfortzónánkon kívüli munka az, ami minden szempontból segít kiemelkedni egy erős mezőnyben.
• Cégünk erős vállalati kultúrával rendelkezik, amely a kölcsönösségen, bizalmon és a szakmai felelősségvállaláson alapul. Hiszünk a nyitott és fenntartható partnerségek kiépítésében.
• Termékeinket mindig a helyi sajátosságoknak megfelelően tervezzük meg, ezért lehetünk sikeresek Japánban éppúgy, mint Európában.
• Fontosnak tartjuk a környezet védelmét, a gyártáshoz saját gépeket is fejlesztünk, melyek a tudatosan környezetbarát technológiákkal kiegészülve maximalizálják az alapanyagok maradéktalan feldolgozását.

A TED-BED célkitűzést, hogy Európa legismertebb matrac gyártói között szerepeljen, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megvalósult. A fejlesztésekre költött 11 millió Eurónak köszönhetően, 24 000 négyzetméteren folyik a gyártás, 250 szakképzett kolléga és a modern technológia, gyártási folyamat biztosítja az állandó, magas minőséget. Napi 1500 matracot gyártunk, de ezt a kapacitást akár a háromszorosára is tudjuk emelni.

A hazai piacon elért meghatározó részesedést követően az európai matrac piacon is megkerülhetetlen márkanév lettünk, a kiváló minőség és vásárlókat szolgáló fejlesztéseknek köszönhetően észak és nyugat Európában is elnyertük a vásárlók bizalmát, termékeink minőségét több minősítő szervezet is díjazta, Favourit Nova matracunk a maximális 100 pontot kapta meg az LGA laboratórium bevizsgálásán.


1990 - A cég megalapítása egyéni vállalkozásként „STROIPROTECTINVEST-ТТ” néven
1995 - A matracgyártás megkezdése a TED védjeggyel.
2000 - Az első teljes gyártási ciklusú gyár 6000 négyzetméteren.
2001 – A saját fejlesztésű Bonnell rugóegységek első gyártása.
2005 - Az egyedileg csomagolt rugók első gyártása. 2006 végére a cég a zsákrugós rendszerek vezető gyártója a Balkán-félszigeten.
2006 - A Roll-Pack technológia bemutatása – a legújabb technológia a matracok csomagolásához. A cég elsőként kínál kiváló minőségű rugós matracot könnyen kezelhető, kompakt tekercsben.
2007 – A 24.000 m² összterületű, az iparág legújabb gépeivel és technológiájával felszerelt új gyár építésének befejezése. Méretével és technológiai felépítésével Európa egyik vezető gyárává válik.
2009 - A „TED CAPITAL” AD mint holdingstruktúra létrehozása. A TED BED EAD a holdingon belüli társaság, amely a TED márkával ellátott termékeket gyártja.
2011 - Az SAP rendszer telepítésének befejezése, a gyártási folyamat modernizálása.
2014 - 2 millió eurós beruházás a folyamatok optimalizálását szolgáló legújabb technológia megvalósításába.
2015 - A TED márka minősége megkapja az első nemzetközi elismeréseket.
2016 - A fejlesztési projekt befejezése, melynek köszönhetően a TED új és modern arculatot, valamint új portfóliót mutat be, az innovatív fejlesztések gyümölcseként.

Szeretnéd értékesítési pontjainkat megtekinteni, hogy melyik van hozzád legközelebb?