Technológiák

„i-Springs” Szuper komfort
 Intelligens technológiájú egyenként csomagolt rugók, mindegyik egy külön „zsebben”. Ezek a rugók lehetnek multi-, nanó- vagy mikrórugók. Eltérő erővel,  pontosan reagálnak a  különböző  nyomásra (nyomáspontokra). Ez által flexibilis de stabilt alátámasztást nyújtanak a test számára.„b-Springs” ortopéd (tulajdonságok)
Klasszikus Bonnell technológia ahol a rugók össze vannak kapcsolva, ezáltal   stabil érzést nyújtanak. Nyomás alatt a magas minőségű gyártási  technológia extrém erőssé és tartóssá teszi ezeket a matracokat.  
Ergo Latex
Gyengéd alátámasztás, természetes  rugalmassággal és ergonómiával. Ez a technológia lehetővé teszi a test számára,  hogy alvás közben  természetes pozíciót vegyen fel, anélkül hogy  bármiféle feszítést vagy ellenállást érznénk miközben fordulunk.AirFlex Technológia

 Egy képlet ami különböző ásványi anyagokkal és nővényi kivonatokkal dúsított több féle poliuretán habokból áll. Hozzájárul a test felfrissítéséhez (újra vitalizációjához)  az egészséges alváson keresztül. Köszönhetően a hozzáadott borostyánnak, zeoli-nak és narancsvirágolajnak.


Memo Sense Technológia

Reagálva a test hőmérsékletére a különböző memóriahabok könnyedén alkalmazkodnak a test formájához és görbületeihez, a nélkül hogy bármilyen  feszítést vagy nyomást éreznénk alvás közben.
Bioritmusos technológia

A  csúcsminőségű matracokban  csúcstechnológiával  készült textileket használunk fel. Ezeket a szöveteket olyan ásványi anyagokkal kezeljük amelyek természetes energia töltést hordoznak. Ezáltal szinkronizálják az emberi test rezgését, miközben visszaállítják a normális bioritmust.